Vyhledávání


Kontakt

Fleksible

+420608850852

E-mail: fleksible.cz@gmail.com

Máme nový web !!

01.08.2012 18:27

Dnes byla spuštěna naše nová webová prezentace.

Protože ne všichni z vás používají sociální síť Facebook, kde již máme svou fan stránku, rozhodli jsme k ní přidat ještě stránku webovou. Doufám, že se vám tady bude líbit :-)

A co nového u nás? V červenci jsme odehráli čtyři koncerty:

Music Club Kotelna - Jsme první kapela po zhruba asi roce, která opět vystoupila na prknech známého šumperského klubu. Doufejme, že jsme tímto prvním krůčkem podnik s novým majitelem "nastartovali" správným směrem a že časem bude opět směle konkurovat ostatním hudebním klubům šumperského regionu.

Pivní slavnosti v Postřelmově - Akce probíhala v areálu Restaurace U Kevina. Po počátečních problémech s nazvučením a rozmary počasí se ale nakonec vše vydařilo na jedničku. Děkujeme všem, kteří na nás dorazili :-)

Taverna Salonica - U Řeka ve stodole jsme vlastně původně neměli hrát, ale přesunula se nám jedna akce. Tím pádem vzniklo volné místo v diáři, které bylo potřeba zaplnit. Bylo to moc fajn, přišli nás podpořit kamarádi z jiných šumperských kapel a dokonce přijeli posluchači až z dalekého Chicaga!

H-Club - Naše momentálně poslední akce proběhla na terase šumperského klubu, kde s námi vystoupil jako host i legendární bluesman Ivan Hajniš & Dr. Tom's Blues Cabin. Velké díky patří všem zúčastněným, něco v háčku na podzim určitě zase naplánujeme... :-) 

Momentálně vás můžeme pozvat na venkovní zahrádku Pivnice Kotelna, kde zahrajeme k poslechu v sobotu 11. srpna s úderem 17. hodiny. Další akce jsou v jednání.

Toť asi zatím vše. Mějte se krásně a těšíme se na vás!! Váš Fleksible.